Smith & Wesson Extreme Ops
Om ditt förstahandsval faller på en kniv med fixerat blad, men du av någon anledning måste välja en fällkniv, så är denna pjäs ett bra val. Detta är en av de mest robusta liner lock-fällknivarna jag stött på. Jag har burit denna S&W Extreme Ops i djungel och den lever upp till sitt catchiga namn. Det grova handtaget ger ett solitt grepp även då händer är blöta. Bladet biter fint och fällmekanismen inger förtroende. Det faktum att jag ej kan finna någon information om denna specifika modell gör mig en aning misstänksam om detta skulle kunna vara en förfalskning. Om du känner igen modellen och har information till mig skulle jag uppskatta om du kontaktar mig.
Kopia eller inte, denna kniv har iaf hittills gjort sitt jobb bra.

Längd: 226 mm / 130 mm
Vikt: 190 g
Blad: 97 mm långt, 30 mm brett och 3 mm tjockt drop point-blad av borstat rostfritt stål med tummknappar på båda sidorna av bladet
Handtag: Grovt mönstrat grepp med detaljer av komposit och metall, pocket clip för tip down carry

In English